ژله تخم مرغی

مواد لازم :

  • تخم مرغ
  • ژله آلوورا
  • انار دون شده

طرز تهیه :

نکته : هر وقت خواستید کیک یا کوکو یا ... درست کنید پوست تخم مرغها رو به این صورت برش بدین و برای ژله تخم مرغی نگه دارید .

نکته : یک بسته ژله آلوورا تقریبا برای 10 تخم مرغ کافیه .

پوست تخم مرغ رو با چاقو مثل تصویر ( همانند اره کردن ) ببرید . بعد زرده و سفیده اونو خارج کنید .

بعد اونا رو بشویید .

نکته : تخم مرغ یه پرده داخلی داره اگه تونستید موقع شستشو اونو بکنید ولی اگه نتونستید مهم نیست و مشکلی پیش نخواهد آورد .

یک سوم از تخم مرغ رو با دونه انار پر کنید .

ژله آلوورا رو با یک و نیم پیمانه آبجوش حل کرده و اجازه بدین از دما بیفته .

بعد به اندازه یک سوم تخم مرغ رو با ژله آلوورا پر کرده و در یخچال قرار بدین تا ببنده .

مجددا" یک سوم بقیه تخم مرغ رو با دونه انار پر کرده و داخلش ژله آلوورا بریزید و در یخچال قرار بدین تا ببنده .

بعد داخل اون دونه انار ریخته و با ژله آلوورا پر کرده و در یخچال قرار بدین تا حسابی ببنده .

بعد از بسته شدن کامل تخم مرغ ، پوست تخم مرغ رو به آرامی بگیرید .

نکته : موقع پوست گرفتن مواظب باشید که ژله آسیب نبینه .

این ژله در عین سادگی خیلی هم شیکه 

منبع: http://www.baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=843:yaghut-egg&catid=69:deser&Itemid=121

/ 0 نظر / 10 بازدید