شله زرد

من با دستور بهار سایت درست کردم یک تغییراتی تو اندازه مواد دادم، یکی شکر(چون به نظرم خیلی شیرین شده بود!) و یکی آب (زمان زیادی رو صرف کردم تا اون همه آب تبخیر بشه)

مواد لازم : ( برای ۷ - ۶ نفر )

  • برنج ۱ پیمانه  
  • شکر ۲ پیمانه
  • آب ۵ پیمانه
  • روغن جامد یا کره ۲ قاشق سوپخوری
  • خلال بادام به مقدار دلخواه
  • پودر هل  ۱ ق چ ( می تونید از عرق هل هم استفاده کنید )
  • گلاب ۱ پیمانه
  • زعفران ۱ ق چ
  • دارچین به مقدار لازم

طرز تهیه :

برنج رو بمدت ۲۴ ساعت خیس می کنید .

نکته : کیفیت برنج تاثیر مستقیم روی شله زرد داره پس سعی کنید برنج ایرانی و با کیفیت خوب بخرید .

نکته : اگه زمان برای خیس کردن برنج ندارید ؛ می تونید برنجتون رو نیمکوب کرده و بذارید بپزه .

بذارید برنج رو با ۵ پیمانه آب و با حرارت کم بپزه .

نکته : به هیچ عنوان شله زرد رو هم نزنید و گرنه مجبورید شله زرد رو تا زمان پخت هم بزنید .

برنجمون دیگه داره لعاب میندازه پس می تونید بقیه مواد رو اضافه کنید .

نیم ساعت قبل از اتمام ؛ شکر ، پودر هل ، روغن ، زعفران آبکرده ، گلاب و خلال بادام رو اضافه کرده و هم می زنیم تا شله زرد آماده بشه .

نکته : بهتره خودتون خلال بادام رو آماده کنید .

نکته : برای اینکه شله زرد جا بیفته می تونید اونو مثل برنج دم کنید . بعضی از دوستان اینکارو انجام نمی دن پس این مرحله اختیاری هست .

نکته : اجازه بدین شله زردتون کاملا خنک بشه بعد از دارچین برای تزیین استفاده کنید .

بعد به آرامی دارچین رو روی اون می پاشیم .

نکته : پیمانه رو می تونید لیوان یا کاسه و یا ... در نظر بگیرید ، فقط نکته ای که نباید فراموش کنید اینه که پیمانه شما بایستی ثابت باشه .

 

منبع: http://www.baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=96:sholezard&catid=69:deser&Itemid=121

/ 0 نظر / 33 بازدید