کیک یخچالی
مواد لازم:
- پودینگ شکلاتی:1 بسته
- بیسکوییت پتی بور ساده :2 بسته
طرز تهیه:
ابتدا پودینگ شکلاتی را مطابق دستور تهیه اش آماده میکنیم .سپس در یک سطح صاف دو ردیف بیسکوییت و در هر ردیف 4 تا قرار میدهیم و رویش پودینگ میریزیم این کا را 6 یا 7 بار تکرار میکنیم یعنی یک لایه بیسکوییت و یک لا یه پودینگ . مقداری از پودینگ را هم به دور کیک میزنیم و 2 ساعت در یخچال میگذاریم بعد به دلخواه تزیین کنید.
من این مواد رو روی سلفون ریختم و سعی کردم رولش کنم و بعد گذاشتم یخچال...